Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sir Meccanica W Smaller vonalfúró gép

Speciális változat, kis mérete miatt ott is elfér, ahol más gépek nem. Kiválóan használható törzs csuklók, királytengelyek, gémek alsó csapszegének megfúrására, ha a hozzáférés gátolt.
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: SMWS
Fémipari gépek: Eszterga

Leírás

A Sir Meccanica modelljei egyszerű de tartós szerkezetűek, emiatt könnyűek is. Kezelésük kis erőfeszítést igényel, ennek ellenére tartósak, amiért a gyártó 2 év garanciát vállal. A gépek teljes egészében elektronikus szabályozással oldják meg a teljes fordulatszám és előtolás tartomány lefedését.
A Sir Meccanica filozófiája a könnyű alkalmazhatóság, emiatt jól felszerelt kerekes fém szállítóládában szállítja gépeit, és a méteres darabokból, speciális csatlakozókkal összeilleszthető szerszámtengellyel könnyű helyszínre szállíthatóságot kínál.

A kiegészítők széles kínálata lehetővé teszik a külső és belső megmunkálást, felhegesztést, menetfúrást és vágást, homlok lemunkálást.

A Smaller változat egy speciálisan rövidített, méretcsökkentett kivitel. Teljes felszereléssel rendelkezik, teljesítménye nem kisebb a nagyobb változatokhoz, csupán a vékonyabb szerszám tengelyhez alkalmas megmunkálási tartomány alkatrészei kerülnek a szállító ládába. Ezt a gépet gyakran választják második gépnek, olyan feladatokhoz ahol a nagyok nem férnek el, vagy csak a könnyebb mozgathatóság miatt: törzskormányzás, darázsderék javítás, királytengely, kisebb markolók gémtő csapja.

Ahogy minden Sir Meccanica vonalfúrót úgy a Smaller típust is kerekes, fém szállítóládában értékesítjük, házhoz szállítjuk díjtalanul és biztosítjuk a magyarnyelvű kezelési útmutatót. 
Gyártói támogatással biztosítjuk a gépek garanciális szervizét és a garancia időn túli karbantartását, javítását, alkatrész ellátását. 
Amennyiben igényli, kérheti betanítási, oktatási szolgáltatásunkat akár az ön telephelyén is, garancia időn túl is! +3630 281 20 40

További ismertető: 
http://www.szikrahegesztes.hu/termekeink/femipari-gepek/vonalfurok/sir-meccanica-ws-modellek

Vonalfúró gépek? Mi a szösz?

 

A mobil vonalfúrógép egy hordozható (in-situ) furat eszterga, mely kompakt kialakításával, megfelelő teljesítmény mellett képes, különféle furatok belső megmunkálására, olyan gépeken, szerkezeteken amelyek mozgatása nehézkes vagy lehetetlen.

Ezeknek az angolul inline drilling machine-nek nevezett gépeknek felhasználása két jelentős területen történik, egyik a karbantartó ipar, ahol felújítás történik egy megkopott, sérült szerkezeten, másik a gyártó ipar, ahol szállításra alkalmatlan acélszerkezetek vagy nehézkesen mozgatható gyártmányokon kell megfelelő pontosság mellett megmunkálást végezni.

Karbantartó ipar számára előnyös, mert alkalmasak helyszíni forgácsolási és felrakó hegesztő munkákhoz, fölmunkagépekhez, bányagépekhez vagy bármilyen helyhez kötött, vagy mérete miatt nehezen mozgatható berendezés felújításához.
A hagyományos, gépműhelyben elvégzett hegesztés és forgácsolás műveletek a hordozgató gépek segítségével helyszíni feladatokká válnak, feleslegessé téve az adott alkatrész leszerelésével járó hidraulika szerelési, további csatlakozás pontok bontása, emelőgépek használata, több fős brigád alkalmazását.


Jelentős idő, anyag, pénz takarítható meg, mivel a többnapos, sok szakembert, költséges forgácsológép rezsi óradíjat igénylő művelet, általában egy naposra rövidül!

Paraméterek

Szerszámtartó tengely átmérője 20 mm
Fúrási átmérő 22-70 mm
Hegesztési átmérő 25-400 mm
Forgató motor C/C
Adagoló motor C/C
Max fordulatszám 400rpm
Max előtolási sebesség 130mm/perc
Meghajtó egység tömege 12kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók

Termék címkék: sir meccanica, vonalfúró